20% korting op raamdecoratie

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Bij Ten Cate Wonen en Slapen maken we raambekleding op maat voor jouw woning! We hebben verschillende soorten raambekleding in ons assortiment, zoals (duo) rolgordijnen, vouwgordijnen, plissé gordijnen, dupligordijnen en horizontale, verticale en houten jaloezieën van B&C En de prijs? Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Want van 1 t/m 30 april 2024 profiteer je van 20% korting op al deze raamdecoratie!

 

3 redenen waarom raamdecoratie een must is voor je huis

Veel mensen houden van natuurlijk licht in huis en hebben daarom in sommige ruimtes geen raambekleding. Je haalt dan weliswaar het meeste natuurlijke licht in huis, maar je loopt ook de voordelen van raamdecoratie mis. Wij geven je 3 redenen waarom raambekleding onmisbaar is in je woning!

Raamdecoratie zorgt voor sfeer

Zoals de naam al doet vermoeden, is raamdecoratie decoratie voor je woning. Het zorgt net als andere decoraties en accessoires voor sfeer in huis. Er zijn veel verschillende soorten en kleuren raambekleding verkrijgbaar. Van houten jaloezieën tot vouwgordijnen in je favoriete kleuren. Door het ruime assortiment van Ten Cate Wonen en Slapen vind je altijd raamdecoratie die perfect bij de stijl van jouw interieur past.

Raambekleding werkt temperatuur regulerend

Een van de belangrijkste taken van raambekleding is het weren van zonlicht. Hierdoor komt er automatisch ook minder warmte binnen. Raambekleding werkt temperatuur regulerend. In de zomer houdt het de warmte tegen, waardoor je huis een stuk minder snel opwarmt. De airco kan je zo wat langer uit laten. In de winter zorgt raambekleding er juist voor dat de warmte binnenblijft. Hierdoor hoef je je kachel niet zo hoog te zetten. Je bespaart met onze actie dus niet alleen op raamdecoratie, maar ook op je energierekening!

De ene soort raambekleding kan de temperatuur beter reguleren dan de andere. In de winkel adviseren we je hier graag over.

Raamdecoratie zorgt voor privacy

Raambekleding is een must voor je privacy. Want niet iedereen hoeft je ’s ochtends in je pyjama te zien, toch? Met raambekleding zorg je dat mensen niet snel naar binnen kunnen kijken. Vind je natuurlijk licht in huis belangrijk, maar hecht je ook waarde aan je privacy? Geen probleem! Er zijn genoeg soorten raambekleding die voor beiden zorgen.

Welke raambekleding moet ik kiezen?

Er zijn verschillende soorten raambekleding. Elke soort heeft bepaalde eigenschappen en voordelen. Voor welke raambekleding je het beste kan kiezen, hangt van een aantal factoren af:

  • • Wat vind je mooi?
  • • In welke ruimte komt de raamdecoratie te hangen?
  • • In welke mate moet de raambekleding isolerend zijn?
  • • In welke mate moet de raambekleding verduisteren?

In de winkel helpen we je graag met het kiezen van de beste raambekleding voor jouw situatie. Maar kom wel snel langs, want je hebt maar van 1 tot en met 30 april 2024 om je raamdecoratie met 20% korting te scoren!

Bekijk de route naar onze winkel