Aluminium Jaloezieën

De aluminium jaloezie is al heel wat jaren oud, maar nog helemaal van nu. Ze zijn stijlvol, superpraktisch en daglicht en privacy regel je in een mum van tijd. Ze staan prachtig voor grote raampartijen en kunnen tot een breedte van wel 4 meter worden gemaakt. Met deze fijne klassieker maak je nog steeds een stoer statement in huis.

Geschikt voor alle ramen in huis.

Aluminium jaloezieën zijn vuilbestendig en daarom ideaal voor ruimtes waar weleens geknoeid wordt, zoals de keuken. Met het model Top Down / Bottom Up kun je de jaloezieën in iedere gewenste positie plaatsen en lichtinval en privacy gemakkelijk combineren. Open voor een zonnig uitzicht met lekker veel licht en half open of half gesloten voor privacy en verduistering. Een fijne combinatie voor bijvoorbeeld de slaapkamer.

Lamelbreedtes en ladderband.

Van extra smal tot lekker breed. Aluminium jaloezieën zijn beschikbaar met lamelbreedtes van 16,25,35 en 50 mm. Hierbij geldt: hoe breder de lamel hoe opvallender de look. Als toef op de taart stijl je jouw jaloezieën af met ladderband. Dit kun je doen met een bijpasse4nde of contrasterende kleur. En met drie breedtes van 10, 25 en 38 mm bepaal je zelf hoeveel er mee wilt pronken. Een bijkomend voordeel van ladderband is dat je de lamelgaatjes niet meer ziet.

Slimme montage oplossingen.

In kunststof en aluminium kozijnen wil je liever niet boren. Met het magneetmodel Easy fit wordt de jaloezie zonder te boren bevestigd door middel van een magneetstrip. Ook handig voor draai-kiepramen.

Met de optie MegaView geniet je van een maximaal uitzicht. Deze techniek heeft een unieke kantelfunctie waardoor er twee keer zoveel licht naar binnenvalt en je twee keer zoveel zicht naar buiten hebt.