Colors at Home bij woonwinkel Ten Cate

Welkom bij woonwinkel Ten Cate ook jouw interieurspecialist voor alles van Colors at Home!

Wil jij dat droom interieur? Dan ben je bij woonwinkel Ten Cate aan het goede adres. Wij kunnen je helpen met jouw volledig interieur. Zoek je gordijnen of functionele rolgordijnen die zorgen voor de perfecte sfeer? Een prachtige visgraat vloer die een luxe uitstraling geeft? Ten Cate biedt het Colors @ Home assortiment en onze specialisten helpen je graag met interieuradvies om samen jouw droom interieur te verzorgen! Je zult versteld staan wat er allemaal met jouw woning mogelijk is!

Colors at Home bron van inspiratie

Joúw interieur is uniek, daarom willen we benadrukken dat wij maatwerk bieden. Onze gordijnen en raamdecoratie worden daarom speciaal voor jou op maat gemaakt. Onze meubelwinkel zal een bron van inspiratie voor je zijn. Ook kun je voor trends kijken bij Colors@Home. Voor ons geen groter geluk dan voor jou een schitterend Thuis creëren waar je gelukkig bent. We kiezen bewust voor het woord “verzorgen en creëren”, want wanneer je iets koopt van Colors at Home bij Ten Cate komen wij standaard bij jouw thuis inmeten en/of monteren of leggen. Wij leggen onze klanten namelijk graag in de watten, de klant (jij dus!) is bij ons namelijk altijd koning! We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze winkel en mocht je voor nu nog een vraag hebben… maak dan gebruik van ons contactformulier. Je hoort dan snel van ons. We hopen van harte voor je aan de slag te mogen gaan, maar uiteraard zien we je ook graag geheel vrijblijvend binnenstappen voor wat interieuradvies. Graag tot gauw!

Raamdecoratie

Rolgordijnen, plisségordijnen of jaloezieën: wij meten thuis op wat je nodig hebt en zorgen dat ze perfect komen te hangen. Daarnaast hebben we vele opties voor afwerking en bediening.

Gordijnen

Kies voor plooigordijnen, ringen of lus en kies uit vele stoffen en materialen. En wil je net even iets anders, vraag dan ook eens naar de afwerkmogelijkheden!

Vloeren

Vloeren zijn er in zoveel soorten dat je bijna niet weet waar je moet beginnen. Kies uit tapijt, pvc, laminaat, Marmoleum of vinyl. Uiteraard komen onze stoffeerders het ook voor je leggen.