Coronavirus

Winkel is gesloten, wij helpen je zo veel mogelijk!

Het raakt ons diep in ons woonhart dat wij je niet kunnen ontvangen in onze winkel. Graag willen we je blijven helpen aan een mooi interieur.
Een groot deel van onze collectie is op onze website te bekijken en te bestellen in onze webshop onlinewoonwinkel.nl.
Voor al jouw vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 0525 651563 van 10.00 uur tot 12.30 en van 13.30 tot 17.00 uur (Maandag tot en met vrijdag).
Je kunt ook mailen naar verkoop@tencatewonenenslapen.nl voor gratis advies. Om je goed te helpen vragen wij je adresgegevens en telefoonnummer in de mail te vermelden.
Voor een nog beter advies is het ook handig dat je wat foto’s in de mail zet.

Ben je het bankhangen zat en wil je een eindje wandelen. Loop dan ook eens langs onze etalage. Je kunt bij ons Window Shoppen!
Hoe dat werkt lees je hier.

Alvast hartelijk dank voor je vertrouwen en begrip in deze rare tijd. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Blijf gezond!
Wij hopen je zo snel mogelijk, gezond en wel, in onze winkel te kunnen ontvangen.

Wij blijven adviseren!
In deze bijzondere tijd willen wij je blijven adviseren.
Om het risico van verspreiding en besmetting, niet alleen voor onszelf, maar ook voor jou en onze andere klanten, te voorkomen, komen wij niet bij je thuis.
Wij proberen zoveel mogelijk op afstand om je van gratis interieuradvies te voorzien. Maak hier een afspraak en wij nemen contact met je op om dit te bespreken. Eventuele kleurstalen brengen wij wel bij je aan de deur.

Wij blijven bezorgen en stofferen.
Onze eigen stoffeerder/bezorgers komen nog steeds jouw bestelling aan huis bezorgen, plaatsen en/of leggen.
Hiervoor zijn door ons extra richtlijnen ingesteld die voor onze medewerkers en voor jou zorgdragen dat deze door kan blijven gaan.

* Onze collega’s hebben handgel mee en houden hygiene goed in de gaten.
* Zodra een medewerker last krijgt van verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of verhoging dan blijft hij/zij thuis.
* Onze collega’s beperken fysiek contact, houden gepaste afstand.
* Dringend verzoek is dat tijdens de klus niemand in de ruimte aanwezig is waar de klus uitgevoerd moet worden.
* Indien je als klant enige klachten hebt of in aanrakning bet geweest die het coronavirus heeft vragen wij je de afspraak direct te annuleren, of de goederen bij jouw voordeur mogen afzetten. Onze collega’s mogen dan NIET bij je binnenkomen of contact met je maken!