Dupligordijnen

Onze collectie dupligordijnen heeft een breed assortiment stoffen, structuren en kleuren. Uniek aan dupligordijnen is dat je lekker kunt variëren. Met Top Down / Bottom Up kun je de stof zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven bewegen. Je speelt hiermee gemakkelijk met lichtinval terwijl je inkijk tegengaat.

Dupligordijnen hebben, anders dan plisségordijnen, twee stoffen die samen honingraat vormen. Het voordeel hiervan is dat koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn. De stoflagen zorgen voor een hoge matte van isolatie en zijn daarmee energiebesparend.

Speciale Stoffen
De collectie dupligordijnen heeft ook bijzondere stoffen met warmte werende, vuilafstotende, vochtbestendige en vlam vertragende eigenschappen. De vochtbestendige stoffen zijn heel handig in de keuken en badkamer. En er zijn ook duurzame stoffen, gemaakt van gerecycled materiaal: mooi en ecologisch verantwoord! Daarbij zijn dupligordijnen ook nog eens makkelijk te reinigen.

Transparanties:
Transparant
Semi-transparant
lichtdoorlatend
verduisterend

Plooibreedtes
Door de honingraatstructuur van de stof is het binnenvallende licht zachter en maken ze je huis nog mooier. Dupligordijnen zijn er met verschillende plooibreedtes: 25 mm, 32 mm of 64 mm.