Hoe interieuradvies aan huis in zijn werk gaat

interieuradvies-thuis-huis-ten-cate

Weet je even niet wat je met je inrichting aan moet? Ben je op zoek naar een interieur dat van jouw huis een thuis maakt? Misschien zitten er genoeg ideeën in je hoofd, maar het daadwerkelijk visualiseren tot een nieuw interieur is niet eenvoudig. Interieuradvies aan huis is dan een goed idee. Zo word je volledig ontzorgd en wordt jouw droominterieur werkelijkheid. Maar hoe gaat het precies in zijn werk? Wij leggen het je graag uit. Lees gauw verder!

Doe inspiratie op

Een goede voorbereiding is het halve werk. Probeer daarom alleen of samen met een stylist inspiratie op te doen. Doe een rondje langs verschillende stijlkamers in een woonwinkel om te kijken wat je mooi vindt. Je kunt ook eerst zelf een moodboard thuis maken, op Pinterest of door ouderwets te knippen en plakken. Kom je er niet uit? Geen probleem! Ten Cate kan je hier ook een handje bij helpen.

Het ontwerp

interieur-advies-tencate-interieuradvies-ten-cate-huis-thuis

Voordat het traject van het interieuradvies echt van start kan gaan, vragen wij om foto’s van jouw huidige interieur te mailen of mee te nemen naar onze winkel. Op basis van de foto’s wordt er een advies en ontwerp opgesteld. Hierbij stellen we vast welke producten nodig zijn en kiezen we de geschikte stalen uit. Is je huis nog helemaal leeg en kun je je er moeilijk een voorstelling bij maken? Dan gaan we aan de slag met een schets of een 3D-uitwerking. Bovendien is een interieuradvies altijd interactief: de plannen kunnen altijd aangepast worden en alles gaat in overleg met jou.

Van ontwerp tot styling

Zodra de producten en stalen zijn uitgekozen, komt er een medewerker van Ten Cate naar jouw woning toe om alles te laten zien en je mee te nemen in alle plannen. Je voelt je natuurlijk pas echt thuis in een huis met persoonlijke spullen en sfeervolle accessoires. Hiermee maak je je interieur helemaal af. Daarom ondersteunen wij je hier ook in. We denken met je mee over de styling en laten zien welke woonaccessoires de boel helemaal af maken; het complete plaatje!

Uit je comfortzone met interieuradvies

Met de hulp van een interieuradviseur en stylist stap je misschien wel buiten je comfortzone en gaan veilige keuzes sneller overboord. Ze komen met ideeën waar je zelf niet eerder aan hebt gedacht. Op deze manier wordt jouw droominterieur werkelijkheid!
Heb je interesse? Laat dan je contactgegevens achter en wij nemen contact met je op om een afspraak bij jou thuis te maken.