Bruuts houten eettafels

Houten eettafels voegen warmte en karakter toe aan je woning. Bij Ten Cate Wonen en Slapen vind je het grootste assortiment Bruuts houten eettafels. Laat je inspireren op onze website of bekijk de verschillende tafels in onze woonwinkel.

Neem contact op  Stuur ons een mail Bel ons op 0525 – 65 15 63

Bruuts houten eettafels voor 3 verschillende woonstijlen

In onze woonwinkel stel jij je UrbanSofa Bruuts eettafel helemaal zelf samen. Van tafelblad tot onderstel. Je mag het helemaal zelf bepalen. Zo is er altijd een Bruuts tafel die bij jouw woonstijl past. Inspiratie nodig? Wij laten houten eettafels van Bruuts zien voor 3 verschillende woonstijlen.

Landelijke Bruuts houten eettafel

Wanneer je aan landelijk interieur denkt, denk je waarschijnlijk al snel aan een houten tafel. Wij snappen heel goed waarom. Natuurlijke materialen, waaronder hout, staan namelijk centraal in een landelijk interieur. Een houten tafel met een robuust blad past helemaal binnen deze woonstijl, zoals de Bruuts Melrose eettafel.

Een romantische touch toevoegen aan je landelijke interieur? Kies dan voor een ronde houten eettafel. De Bruuts eettafel Lara met bijzondere houten bolpoot geeft jouw eetkamer meteen een zachte, warme uitstraling. Wil je met veel gasten aan tafel kunnen zitten? Kies dan voor een ovalen eettafel. Je creëert dan meer zitplaatsen, terwijl de zachte ronde vormen behouden blijven.

Wil je je landelijke eetkamer liever een tikkeltje stoerder maken? Kies dan voor een houten eettafel met metalen accenten, bijvoorbeeld een tafelblad met metalen rand of een metalen onderstel.

Bruuts industriële houten eettafel

Rauwe materialen zoals hout, metaal, beton en baksteen horen helemaal bij een industriële woonstijl. Een houten eettafel past perfect dus bij een stoer, industrieel interieur. Maar waar moet je op letten als je een houten tafel voor deze woonstijl gaat uitzoeken? Voor het tafelblad geldt: des te robuuster, des te beter. Bruuts heeft verschillende houten tafelbladen waarin de noesten van het hout goed zichtbaar zijn. Perfect als je voor die rauwe, industriële uitstraling gaat!

Qua onderstel zit je met metaal altijd goed. Bruuts heeft metalen onderstellen in verschillende uitvoeringen, zoals een U- of X-poot. Het mooie van een Bruuts eettafel is dat je hem helemaal zelf mag samenstellen. Jij bepaalt dus zelf welk blad en welk onderstel het beste bij jouw industriële interieur passen!

Moderne houten tafel van Bruuts

Hou jij van een modern interieur? Ook dan kun je bij Ten Cate Wonen en Slapen terecht voor een Bruuts houten eettafel. Bijzondere details en rustige wit-, grijs-, bruin- en zwarttinten staan centraal. Over het algemeen is een modern interieur strak ingericht, maar een ronde vorm hier en daar breekt de rechte lijnen en maakt van de ruimte een spannend geheel.

De zwarte houten eettafels van Bruuts zijn ideaal voor een moderne inrichting. Kies jij voor de Bruuts Herringbone tafel met ingelegd visgraat tafelblad? Of ga je voor simpel en strak met de Bruuts Lara met zwarte blokpoten? Of doorbreek jij de rechte lijnen van het moderne interieur en kies je voor een rond houten tafelblad met metalen onderstel? Je bepaalt het helemaal zelf!