Houten jaloezieën

Op zoek naar raamdecoratie met een natuurlijke uitstraling? Kijk dan eens naar houten jaloezieën. Deze prachtige raambekleding is in verschillende kleuren beschikbaar en is een sfeervolle toevoeging aan elk interieur.

Als je voor raamdecoratie van Ten Cate Wonen en Slapen kiest, kies je voor maatwerk. Je kan de houten jaloezieën helemaal zelf samenstellen en volledig afstemmen op jouw woonstijl.

Neem contact op  Stuur ons een mail Bel ons op 0525 – 65 15 63

Houten jaloezieën voor sfeer en privacy

Met houten jaloezieën haal je meteen sfeer in huis. Hout is een natuurproduct en geeft elk ruimte een warme en luxe uitstraling. Zo maak je met deze houten raambekleding elke woonkamer, keuken of slaapkamer gezelliger.

Zelfs in je badkamer kun je houten jaloezieën plaatsen. Een lange tijd was dit niet mogelijk, maar door nieuwe ontwikkelingen in de productiemethode hebben wij nu ook een collectie houten jaloezieën die geschikt is voor vochtige ruimtes.

Naast gezelligheid zorgen de jaloezieën ook voor privacy. Met gemak pas je de stand van de houten lamellen aan. Zo creëer je in een handomdraai de gewenste privacy en lichtinval. Handig als je wil genieten van natuurlijk licht, zonder dat je veel inkijk naar binnen hebt.

moodboard houten jaloezieën

 

Houten jaloezieën op maat

Raamdecoraties zijn echte sfeermakers, mits ze goed bij de rest van het interieur passen. Daarom maken we bij Ten Cate Wonen en Slapen raambekleding op maat. Zo weet je zeker dat je nieuwe jaloezieën perfect bij je ramen en je woonstijl passen.

 

Stel je houten jaloezieën samen in 5 stappen

In 5 stappen stel jij jouw ideale raamdecoratie samen!

1. Kies het materiaal
Elke houtkleur en -soort heeft een unieke uitstraling. Ga je voor zwart, glad hout en geef je je huis een chique look? Of is een houten jaloezie van donker bamboe meer jouw stijl? Wij hebben een ruim assortiment houttinten en finishes waaruit je kan kiezen.

2. Kies de afmetingen
Je nieuwe raambekleding moet natuurlijk perfect bij je ramen passen. Het inmeten van raamdecoratie is dan ook een precies werkje. Durf je het inmeten zelf niet aan? Wij komen de jaloezieën gratis bij jou inmeten!

3. Kies de lamelbreedte

4. Kies de afstyling
Je kunt de jaloezieën afstylen door een ladderband, aluminium bovenbak of bijzondere koordknopen toe te voegen.

5.Kies de bediening
Houten jaloezieën worden standaard geleverd met een optrekkoord en tuimelkoord. Voor jaloezieën op moeilijk bereikbare plaatsen kun je kiezen voor elektrische bediening. Makkelijk, snel en heerlijk comfortabel. Voor het ultieme comfort kies je app- of stembediening.

Moodboard 2 houten jaloezieën Ten Cate

Naast houten jaloezieën hebben we talloze andere soorten raambekleding. Denk aan inbetweens, verticale jaloezieën, rolgordijnen en nog veel meer. Wil je graag houten jaloezieën of andere raambekleding kopen? Laat je adviseren en inspireren in onze woonwinkel! Onze medewerkers helpen je graag.

Bekijk de route naar onze winkel