Houten Jaloezieën

Wat zijn ze mooi onze jaloezieën van hout. Ze zijn stoer, stijlvoel en strak tegelijk. In de collectie vind je jaloezieën met lamelbreedtes van 25, 50 en 65 mm. Elke lamelbreedte heeft een eigen uitstraling. De smalste lamel van 25 mm filtert subtiel de lichtinval van creëert een rustig beeld, terwijl van de extra brede lamel van 65 mm opvallend is en je huis een robuuste look geeft.

De uistraling van hout.

Onze houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse verwassen houttinten en geverde varianten die variëren van fris wit tot diep zwart. De verschillende houtsoorten hebben elk een eigen uitstraling. Bamboe is supernatuurlijk en bij Abachi is de houtstructuur goed zichtbaar. Essenhout heeft een puur houten uitstraling.

Persoonlijke touch.

Je kunt je horizontale jaloezie persoonlijker maken door een ladderband in bijpassende of contrasterende kleur toe te voegen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en drie breedtes, 10, 25 en 38 mm. Bovendien zie je met een ladderband de gaatjes in de lamel niet meer.

Bediening.

Houten jaloezieën worden standaard geleverd met een optrekkoord en tuimelkoord. Voor jaloezieën op moeilijk bereikbare plaatsen kun je kiezen voor elektrische bediening. Makkelijk, snel en heerlijk comfortabel. Voor het ultieme comfort kies je app- of stembediening: ‘Hey Google, Open mijn raamdecoratie’