Interieuradvies

Weet je even niet wat je met je inrichting aan moet? Ben je op zoek naar een interieur dat van jouw huis een thuis maakt? Misschien zitten er genoeg ideeën in je hoofd, maar het daadwerkelijk visualiseren tot een nieuw interieur is niet eenvoudig. Interieuradvies aan huis is dan een goed idee. Onze ervaren woonstylisten ontzorgen je volledig en maken jouw droominterieur werkelijkheid.

 

Wat houdt ons interieuradvies in?

We vinden het belangrijk dat ons interieuradvies aansluit bij de woonstijl die bij jou past. Daarom gaan we stapsgewijs te werk en ontdekken samen aan welke eisen het nieuwe interieur moet voldoen.

  1. 1. We bekijken jouw woonruimte middels door jou aangeleverde foto’s of een bezoek bij je thuis. We bespreken hierbij uiteraard je woonwensen en het beschikbare budget.
  2. 2. Onze stylist gaat aan de slag met het maken van een moodboard om jouw woonwensen te vertalen naar een duidelijke stijl.
  3. 3. Indien gewenst visualiseren wij ons interieuradvies in een digitale 3D schets, zodat je een goed beeld krijgt van het mogelijke eindresultaat.
  4. 4. Ben je enthousiast? We verzamelen de benodigde meubels, woonaccessoires en overige producten en brengen je op de hoogte van levertijden en bezorgmogelijkheden.
  5. 5. Geniet van je nieuwe interieur! Vergeet niet dat je het langst van meubels geniet als je ze goed onderhoudt. Ook hierin adviseren wij je graag!

 

Waarom kiezen voor interieuradvies?

Hebben jij en je huisgenoten een verschillende smaak? Onze professionele stylisten weten verschillende woonstijlen zo te combineren dat het toch een geheel is. Heb je beperkt de ruimte en wil je deze zo functioneel mogelijk inrichten? Wij weten welke compacte meubels je nodig hebt. Wil je je interieur opfrissen en eens uit je comfortzone stappen? Ten Cate Wonen & Slapen neemt je mee in alle mogelijkheden. Kortom: we maken van woninginrichting een feestje!

interieuradviesOns interieuradvies en uw woonruimte in 3D!

Wil je zien hoe jouw woonruimte eruit ziet als we ons advies ter uitvoering brengen? Onze interieurstylisten maken graag een digitale 3D schets voor je, zodat je als het ware door jouw opgefriste woning wandelt. Zo zie je wat je van het eindresultaat mag verwachten en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Maak een afspraak voor interieuradvies aan huis

Maak vandaag nog een afspraak voor interieuradvies aan huis! Vul onderstaand contactformulier in, waarna wij contact met je opnemen voor een afspraak.