JaxxChoice bank

De bank is een van de belangrijkste meubels van de woonkamer. Het meubel moet lekker zitten en natuurlijk passen bij jouw stijl. JaxxChoice maakt hippe, betaalbare banken. Je kunt eenvoudig de JaxxChoice bank creëren die het beste bij jou past door hem zelf samen te stellen. Je hebt keuze uit diverse modellen, opstelling en stoffen. Ontdek alle mogelijkheden in onze woonwinkel.

Neem contact op  Stuur ons een mail Bel ons op 0525 – 65 15 63

 

Je eigen JaxxChoice bank samenstellen

De uitstraling je bank heeft invloed op de rest van de ruimte. Daarnaast moet het zitmeubel natuurlijk passen bij jouw persoonlijke smaak. Daarom kun je bij Ten Cate Wonen en Slapen je JaxxChoice bank helemaal zelf samenstellen! Zo past jouw nieuwe bank helemaal bij jou.

Een JaxxChoice bank samenstellen is super simpel. In 3 stappen creëer je jouw nieuwe bank. Eerst kies je het model. Ga je voor een compacte sofa of een royale hoekbank? Of zie je jezelf zitten op een ronde bank? Er is voldoende keuze.

Stap 2 is het kiezen van de opstelling en de afmeting. Kijk goed naar de ruimte waar de bank komt te staan en bepaal aan de hand daarvan de grootte van de bank. Bedenk ook of je een eventuele hoek liever aan de linker- of rechterkant hebt. De laatste stap in het creatieproces is het kiezen van het materiaal en de kleur. Ga je voor een aaibare teddy bank of een gave groene velvet bank? Een funky kleur of liever naturel? Per bank heb je keuze uit diverse materialen en kleuren. Je kan alle mogelijkheden bekijken in onze woonwinkel.

Wil jij je nieuwe bank graag snel in huis? Bestel dan jouw JaxxChoice bank in onze webshop.