JaxxChoice fauteuils

Een comfortabele fauteuil verdient een plekje in elke woonkamer. Het is dé plek om tot rust te komen na een drukke dag. Daarnaast is een fauteuil ideaal als je je interieur een make-over wilt geven, maar niet direct al je meubilair wilt vervangen. Een JaxxChoice fauteuil geeft je woonkamer meer sfeer en een andere look. Ontdek jouw JaxxChoice droomfauteuil bij Ten Cate Wonen en Slapen.

Neem contact op  Stuur ons een mail Bel ons op 0525 – 65 15 63

 

Welke JaxxChoice fauteuil moet ik kiezen?

In onze woonwinkel hebben we een ruim assortiment JaxxChoice fauteuils. Maar ook UrbanSofa stoelen en Hukla relaxfauteuils zijn bij ons te vinden. Maar welke fauteuil past het beste in jouw huis? We helpen je graag met kiezen.

Het belangrijkste is dat jouw nieuwe fauteuil lekker zit. Hou je van een actieve zit of wil je lekker achterover kunnen leunen? In onze winkel kun je verschillende fauteuils testen en zo ontdekken wat je het fijnst vindt zitten. Denk daarnaast ook na over waar de stoel komt te staan. Een lage draaifauteuil, zoals JaxxChoice Abbie, kan goed in de zithoek bij de bank staan. Ben je verliefd op een grote relaxfauteuil? Die staat perfect in een hoek of naast het raam met een leuk bijzettafeltje. Zo creëer je een heerlijk plekje om even tot rust te komen.

Kan je wel wat extra hulp gebruiken bij het kiezen van jouw nieuwe fauteuil? Kom langs in onze winkel voor persoonlijk advies of vraag interieuradvies aan.

Bekijk de route naar onze winkel