Laminaat

Bij Ten Cate Wonen en Slapen vind je altijd laminaat dat bij jouw woonstijl past. Wij hebben vloeren in diverse stijlen en van verschillende merken, zoals Parador. Laat je inspireren op onze website of ontdek onze collectie laminatenvloeren in onze woonwinkel!

Neem contact op  Stuur ons een mail Bel ons op 0525 – 65 15 63

Wat is laminaat?

Laminaat is opgebouwd uit meerdere lagen, meestal vier. De bovenste en onderste laag zijn gemaakt van kunststof. De bovenste laag is voorzien van een beschermende coating, zodat de vloer tegen een stootje kan en langer mooi blijft. De tweede laag bestaat uit – geloof het of niet – bedrukt papier. Op deze laag zie je het patroon van de vloer, bijvoorbeeld een houtstructuur. De derde laag is een drager. Deze laag geeft de vloer stevigheid. Vaak is de drager gemaakt van high-density fibreboard (HDF).

Laminaat is een goedkoper alternatief voor een massief houten vloer. Een goede laminaatvloer is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Bovendien is het tegenwoordig makkelijk zelf te leggen. Maar wij kunnen de vloer ook voor je leggen.

 

Laminaat voor 3 verschillende woonstijlen

Laminaat is in ontzettend veel verschillende stijlen verkrijgbaar. Van rustiek hout tot stoere betonlook. We laten je graag zien hoe je deze vloer kan gebruiken in 3 verschillende woonstijlen.