Maatwerk

Alles voor jou op maat

Bij Ten Cate Wonen en Slapen werken wij met maatwerk producten. Alle producten in de winkel worden op maat gemaakt en zo afgeleverd dat het naadloos aansluit bij zowel jouw persoonlijke wensen als de toepassingsmogelijkheden die jouw woning biedt. Wij zijn gespecialiseerd in interieuradvies en kennen de mogelijkheden van onze producten als geen ander.

Naast het aanleveren van maatwerk ontzorgen wij ook graag. Geef ons de sleutel van jouw huis, terwijl je op vakantie bent. En wanneer je terugkomt is alles klaar! Dat is meer dan maatwerk alleen.

Een nieuwe look

Voor een bescheiden bedrag per vierkante meter kun je je huis een totaal andere uitstraling geven. Het is echt niet duur en het levert zoveel plezier op. Niet alleen je huis fleurt er van op, maar jij zelf waarschijnlijk ook. Probeer het maar. Hang een felgekleurd rolgordijn of leg een opvallend karpet op de vloer. Het resultaat is verbluffend. Je zult zien, een totale en/of dure metamorfose is echt niet nodig met de producten en advies van Ten Cate Wonen en Slapen.