Meubelen

Op zoek naar een heerlijke hoekbank voor je nieuwe woning? Een houten eettafel om te genieten van lekker eten en goede gesprekken? Een comfortabele fauteuil om in bij te komen na een lange dag? Bij Ten Cate Wonen en Slapen vind je alle meubelen om van je huis een thuis te maken.

Neem contact op  Stuur ons een mail Bel ons op 0525 – 65 15 63

Meubelen voor elke woonstijl

Een huis is natuurlijk niet compleet zonder meubels. Je hebt een bank nodig om op te zitten en een tafel om aan te eten. Maar meubels zijn niet alleen maar functioneel. Ze hebben namelijk de kracht om het uiterlijk van een ruimte compleet te transformeren. Zo kan een fauteuil met een vrolijke print een saaie woonkamer in no-time opfleuren.

Iedereen heeft een eigen smaak. Daarom hebben we in ons assortiment meubelen voor elke woonstijl. Van trendy tot klassiek. Van kleurrijk tot neutraal. Van minimalistisch tot eclectisch. Alles om je huis om te toveren tot een paleis.

Wil je in een keer je hele interieur shoppen? Dat kan! Want wij verkopen ook prachtige vloeren, mooie raambekleding en leuke accessoires.

De mooiste meubelmerken

Bij Ten Cate Wonen en Slapen hebben we meubelen van de mooiste merken. We zijn bijvoorbeeld premium dealer van UrbanSofa, wat betekent dat we een zeer groot assortiment van dit merk hebben. Denk aan luxe banken, prachtige fauteuils en schitterende eetkamerstoelen.

Verder vind je bij ons unieke eettafels van Bruuts, comfortabele relaxfauteuils van Hukla en kwalitatieve meubels van Polipol, BKS en BePureHome.