Plisségordijn

Plisségordijnen bestaan uit één lang stof met mooie gelijkmatige plooien. De elegante eenvoud van plisségordijnen geeft je huis een frisse en luchtige uitstraling. De collectie bevat transparante tot dichtgeweven stoffen. Je kunt kiezen uit drie transparanties: transparant, semi-transparant en lichtdoorlatend.

De collectie heeft ook bijzondere stoffen met warmte werende, vuilafstotende, vochtbestendige en vlam vertragende eigenschappen. Zo is een vuilafstotende stof ideaal voor in de keuken. De warmte werende stoffen hebben een parelmoercoating, wat zorgt voor extra warmtewering omdat de zon beter gereflecteerd wordt.

Goed om te weten: Plisségordijnen zijn gemakkelijk te reinigen.

Bijzondere raamvormen
Met een plisségordijn kun je de meest afwijkende raamvormen bekleden. Dakramen of ronde ramen: niets is te gek. Dankzij de slanke profielen passen plisségordijnen ook goed in de glaslijst van draai-kiepramen en openslaande deuren.

Plooibreedtes
Plisségordijnen zijn beschikbaar met mooie gelijkmatige plooien van 20 of 32 mm. Een plooi van 20 mm geeft een verfijnde uitstraling en een plooi van 32 mm een stoerdere look.

Dessins
Extra bijzonder zijn onze plisségordijnen met dessins. Ze zien er niet alleen heel leuk uit, maar creëren ook meteen een gezellige sfeer in huis.

Bedieningsvormen
Plisségordijnen zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningsvormen: je kunt kiezen voor een optrekkoord, bedieningsgreep, comfortkoord en eindeloos koord. Het comfortkoord werkt met een comfortabel intrekbaar koordmechaniscme. Het eindeloos koord is extra geschikt voor grote stofoppervlaktes. Voor het ultieme gemak kies je elektrische bediening.