Polipol

De banken en fauteuils van Polipol zijn innovatief, comfortabel en van de hoogste kwaliteit. Elk meubel is geheel naar eigen wens samen te stellen, van zitopstelling tot kleur. Zo krijg je een op maat gemaakte bank die perfect bij jou en je interieur past. Wil jij ook een uniek zitmeubel dat aan al jouw wensen voldoet? Kom langs bij Ten Cate Wonen en Slapen en stel jouw droombank of fauteuil samen.

Neem contact op  Stuur ons een mail Bel ons op 0525 – 65 15 63

Zitmeubels met hoog comfort

Wil je echt lekker zitten? Dat zit je met een Polipol meubel goed. De banken en fauteuils zijn helemaal zelf samen te stellen. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua comfort. Kies bijvoorbeeld voor een elektrisch verstelbare hoofdsteun en rugleuning en bepaal zelf je ideale zithouding. Wil je heerlijk kunnen relaxen met een leuke film of een goed boek? Voeg dan een voetensteun toe en doe je voeten lekker omhoog.

De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Van verstelbare armleuningen en rugleuningen tot aanpasbare zitdieptes. Ben je benieuwd hoe een Polipol zitmeubel jouw comfort kan verhogen? Kom dan naar onze meubelzaak en laat je informeren.

Bekijk de route naar onze winkel

Multifunctionele meubels van Polipol

De banken van Polipol zijn meer dan comfortabele zitmeubels. Het zijn echte alleskunners. Voor diverse woonproblemen- en wensen heeft Polipol een oplossing. Kom je bijvoorbeeld opslagruimte tekort? Kies dan voor een bank of hocker met opbergruimte. Of wil je graag mensen bij je laten logeren, maar heb je geen plek voor een extra bed? Ga dan voor een slaapbank! Dit handige meubel tover je in een handomdraai om in een heerlijke slaapplek, zonder dat het extra ruimte inneemt.

Aan elk zitmeubel kun je talloze opties toevoegen. Zo zijn er Polipol banken met uitklapbare tafeltjes voor je snacks en ingebouwde USB-poorten waaraan je je apparaten kunt opladen. Niets is te gek. Meer weten over de multifunctionele zitmeubels van Polipol? Bezoek onze woonwinkel en ontdek alle mogelijkheden.

Bekijk de route naar onze winkel