PVC-Vloeren

De pvc-vloeren hebben een toplaag van polyurethaan, dankzij deze kunststof heeft de vloer de eigenschappen die ervoor zorgen dat deze niet alleen water-, kras- en slijtvast, maar ook vuilafstotend is. De unieke houtdessins zijn in superscherpe prints op de planken aangebracht en geven de vloer de uitstraling van een echt natuurproduct. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige visgraat vloeren die je veel ziet. Naast dat pvc gemakkelijk schoon te houden is, is pvc ook nog eens geluidsabsorberend. Je hebt geen last van klikkende hakken meer, maar een prettig zacht geluid als er overheen gelopen wordt. Pvc is dankzij de combinatie van al die eigenschappen een vloer om jarenlang plezier van te hebben!

Kies je voor een PVC vloer van Ten Cate Wonen en Slapen, dan kies je voor vakmanschap en kwaliteit. Onze interieuradviseurs kunnen op basis van de betreffende ruimte en jouw wensen de juiste vloer adviseren. Onze eigen stoffeerders komen bij je langs om de vloer in te meten en de vloeren te bekijken voor het technische advies. Uiteraard leggen onze vakmannen de PVC vloer vakkundig. Je wordt helemaal ontzorgd.

De pvc-vloeren staan bekend om hun hoogwaardige, duurzame kwaliteit en fraaie uitstraling. Wil je deze uitstraling behouden? Zorg dan dat je de vloer op de juiste wijze behandelt.

Bij dagelijks onderhoud
Stofzuig de vloer met een zachte borstelmond. Een andere optie is dweilen met een PU-reiniger. Gebruik in dat geval 50 ml PU-reiniger op 10 l water.

Periodiek onderhoud
Sowieso is het verstandig om je vloer periodiek te dweilen met een PU-reiniger.
Gebruik hierbij 50 ml PU-reiniger op 10 l water en bij voorkeur twéé verschillende emmers, waarbij je één emmer gebruikt voor het uitspoelen van het vuile water.

Kies hieronder voor een ander type vloer of kijk ook eens bij onze vloerkleden