Retourneren

Is je bestelling of een product toch niet helemaal naar wens? Geen enkel probleem! Bij ons is elke reden een geldige reden.

 

Heb je een defect product ontvangen? Dat is natuurlijk erg vervelend.
Neem zo snel mogelijk contact met ons op via de telefoon: 0525 65 15 63 of stuur een e-mail naar info@tencatewonenenslapen.nl om tot een passende oplossing te komen.

 

Lees onderstaande informatie goed door om je bestelling te retourneren.

 

Onze retourvoorwaarden.

Nadat je een bestelling hebt geplaatst heb je het recht om de bestelling binnen14 dagen zonder opgave van redenen aan ons retour te sturen.
Dit wordt ook wel het herroepingsrecht genoemd. Binnen deze termijn van 14 dagen krijg je de mogelijkheid om het product te passen, bekijken en beoordelen zoals je het ook in een fysieke winkel zou doen, tenzij anders vermeld. De herroepingstermijn van 14 dagen gaat in na de dag dat de bestelling door jou of een door jou aangestelde persoon is ontvangen.

 

Het is alleen mogelijk om een product te retourneren indien:

–  De retourmelding binnen 14 dagen na ontvangst plaats vind.

–  Het product compleet is.

–  Het product in de, voor zover redelijkerwijs mogelijk, originele staat en fabrieksverpakking verkeert.

 

Hoe kan je gebruik maken van het herroepingsrecht?

Je kan je retour zelfstanding binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen d.m.v. ons retourformulier. Wat moet je toevoegen aan je retour om ervoor te zorgen dat deze zo snel mogelijk verwerkt kan worden? Voeg een compleet ingevuld retourformulier toe aan je retour om ervoor te zorgen dat je retour zo snel mogelijk verwerkt kan worden. Wij verwerken je retour uiterlijk binnen 14 dagen na je retourmelding. Wij betalen je altijd terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je betaald hebt. Wij storten het geld altijd terug naar de rekening waarmee de bestelling betaald is. Met het terugsturen van je bestelling vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Deze moet binnen de opgegeven termijn voldaan worden.
Nadat je retour verwerkt is wordt het geld teruggestort of een eventueel openstaand bedrag verrekend.

Je kan je retour ook binnen 14 dagen na ontvangst als retour aanmelden bij een medewerker door een e-mail te sturen naar info@tencatewonenenslapen.nl.
Het pakket moet binnen 14 dagen na aanmelding bij ons binnengekomen zijn.
Na het versturen van de e-mail ontvang je automatisch een link voor het retourformulier welke je kan uitprinten en toe kan voegen aan je retourzending.

 

Retouradres

Ten Cate Wonen en Slapen

Koekoeksweg 8

8084 GM ‘T HARDE

 

Belangrijke informatie voor het retourneren van een bestelling.

De retourkosten zijn voor je eigen rekening.
Hebben wij een fout gemaakt?
Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via de telefoon: 0525 65 15 63 of stuur een e-mail naar info@tencatewonenenslapen.nl om tot een passende oplossing te komen.

Wij storten  de verzendkosten (dus niet de retourkosten) van de bestelling ook terug indien de gehele bestelling geretourneerd wordt.
Dit geldt dus niet voor een deelretour van een bestelling.
Extra kosten zoals bijvoorbeeld: avondlevering of extra vroeg ophalen worden niet teruggestort.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je retourzending, wij raden je dan ook aan om je retour als pakket terug te sturen en het track en trace nummer goed te bewaren.
Dit is je bewijs om aan te tonen dat het pakket bij ons is aangekomen.