Rolgordijnen

Ben je op zoek naar stijlvolle en praktische raambekleding? Kijk dan eens naar rolgordijnen. Bij Ten Cate Wonen en Slapen maken we jouw raamdecoratie op maat. Je hebt keuze uit verschillende stoffen, kleuren, prints, transparanties, bedieningsmogelijkheden en afwerkingen. Je kunt de raamdecoratie volledig aanpassen aan jouw interieurstijl, woonwensen en ramen.

Neem contact op  Stuur ons een mail Bel ons op 0525 – 65 15 63

Rolgordijnen op maat

Bij Ten Cate Wonen en Slapen krijg je rolgordijnen op maat. Hierdoor past de raamdecoratie perfect bij je ramen en je interieur. Je hebt keuze uit diverse stoffen, kleuren en patronen. In onze collectie zitten ook functionele stoffen met warmtewerende, vuilafstotende, vochtbestendige en vlamvertragende eigenschappen. De vochtbestendige stoffen zijn ideaal voor in de keuken en badkamer.

De warmtewerende stoffen hebben een gemetalliseerde achterkant, waardoor de warmte buiten blijft. Zo kun je in de zomer gewoon genieten van het zonnetje, maar wordt het binnen niet te warm.

Ook de qua bediening heb je keuze. De rolgordijnen worden standaard geleverd met een kettingbediening. Voor extra gemak kies je voor elektrische rolgordijnen. Je kunt dan snel meerdere gordijnen tegelijk openen of sluiten. Wil je ultiem comfort? Kies dan voor raamdecoratie met app-bediening. Blijf op zaterdagmorgen lekker in bed liggen en vraag Google om je raambekleding te openen.

Het samenstellen van je gordijnen houdt niet op bij de stof, kleur en bediening. Je kunt je raamdecoraties afstylen met houten of aluminium onderlatten. Zo maak je van je rolgordijn een heuse eyecatcher.

Wil jij graag raamdecoratie kopen? Of kan je hulp gebruiken bij het maken van een keuze? Bezoek onze woonwinkel en laat je adviseren en inspireren!

Soorten rolgordijnen

Een rolgordijn is een soort raambekleding dat opgerold kan worden in de behuizing. Handig als je de gordijnen (tijdelijk) uit het zicht wil hebben of als je ruimte nodig hebt om de ramen te wassen. Je kan de raambekleding gebruiken om het licht of de temperatuur in een ruimte te reguleren en privacy te behouden.

Er bestaan verschillende soorten rolgordijnen: transparante, semi-transparante en verduisterende gordijnen. Lees hieronder meer over de verschillende gordijnen en laat je inspireren door de moodboards!