Rolgordijnen

Mooi van buiten en van binnen: dat is wat onze rolgordijnen zo bijzonder maakt. De collectie bevat stoffen die gemaakt zijn van 100% gerecyclede of upcyclede materialen. Restjes polyester uit de mode-industrie en gerecyclede petflessen zijn getransformeerd tot prachtige rolgordijnen. De grove weving van de garen creëert een mooie structuur die de geschiedenis van de stof zichtbaar maakt.

Verborgen eigenschappen.

De collectie rolgordijnen heeft ook functionele stoffen met warmtewerende, vuilafstotende, vochtbestendige en vlamvertragende eigenschappen. De vochtbestendige stoffen zijn ideaal voor in de keuken en badkamer. De warmtewerende stoffen hebben een gemetalliseerde achterkant, waardoor de wamrte buiten blijft. Zo kun je in de zomer gewoon genieten van het zonnetje, maar word het binnen niet te warm.

Bediening.

Rolgordijnen worden standaard geleverd met een kettingbediening. Voor extra comfort laat je jouw rolgordijnen uitvoeren met electrische bediening. Makkelijk, snel en ideaal voor een luie ochtend of avond in bed. Als kers op de taart kies je voor app-bediening: Hey Google, open mijn raamdecoratie!

Stijl af naar wens.

Maak je rolgordijn compleet met één van onze onderlatten in hout of alluminium. Dit trekt meteen je aandacht, waardoor het hele rolgordijn ineens extra opvalt. Zo is je rolgordijn alles behalve standaard en wordt het een echte blikvanger.

Extra bijzonder zijn de rolgordijnen met prints en mooie dessins. Onze collectie bevat stoffen met opvallende of juist rustige dessins. Deze zijn ook verkrijgbaar in een verduisterende stof, leuk voor in de (kinder)slaapkamer!

Geschikt voor elk raam!

Rolgordijnen kunnen op elk soort raam geplaast worden. Een dakraam, draai-kiepraam of deur is geen probleem. Met speciale plakprofielen kunnen de rolgordijnen prima geplaatst worden. Spandraden voorkomen dat je rolgordijn gaat klapperen. Voor volledige verduistering in de slaapkamer, kies je een rolgordijn met cassette en zijprofielen.

Wil je niet boren in je muur of kozijn? Ga dan voor plakprofielen of klemsteunen. Deze opties zijn dé oplossing voor kunststof en aluminium kozijnen.