Ronde banken

Je ziet ze steeds vaker: ronde banken. Ze doorbreken de rechte lijnen van vele woonkamers en geven elk interieur een speelse touch. Daarnaast zijn banken met organische vormen erg sierlijk en stijlvol. Bij Ten Cate Wonen en Slapen hebben we ronde banken in verschillende stijlen, stoffen en kleuren. Vrijwel elke bank is aan te passen naar je eigen smaak. Hierdoor vind je gemakkelijk een ronde bank die perfect in jouw woonkamer staat.

Inspiratie nodig of een organische bank bestellen? Kom langs in onze woonwinkel of neem contact op.

Neem contact op  Stuur ons een mail Bel ons op 0525 – 65 15 63

Organische vormen trend

We bespraken het al op onze pagina met de woontrends van 2023: organische vormen. De trend zie je op verschillende manieren terugkomen in het interieur: organische tafels, curvy spiegels en vazen met rondingen. De organische vormen maken een ruimte zachter, uitnodigend en speels. Doordat de trend op zoveel manieren is toe te passen, kun je het eenvoudig verwerken in elk interieur.

Een item dat erg geliefd is binnen de organische trend is de ronde bank. Bij Ten Cate Wonen en Slapen vinden we deze meubels ook ronduit fantastisch. Daarom laten we je graag zien hoe je ronde banken kan gebruiken in jouw interieur.