Shelfmate

Wat is SHELFMATE?

SHELFMATE is een uniek schappen systeem dat bestaat uit vijf verschillende elementen waarmee je oneindig veel composities kunt maken. Het maakt niet uit hoe lang, kort of breed je muur is, met SHELFMATE vind je gegarandeerd een passende oplossing. De schappen zijn handgemaakt van hergebruikt teakhout. Dit materiaal is naast ecologisch verantwoord ook erg karaktervol. De verschillende maten geven de mogelijkheid om een selectie te maken die exact overeenstemt met de dimensies van de objecten en accessoires die je wilt tentoonstellen. In SHELFMATE, The Movie kun je zien wat er allemaal mogelijk is met dit schappen systeem. Op deze pagina vindt je nog meer inspiratie.

 

Hier kun je direct online je bestelling plaatsen.

 

Waar komt de SHELFMATE vandaan?

De SHELFMATE wordt handgemaakt van hergebruikt teakhout afkomstig van oude, bouwvallige huizen uit het Oosten van Java (Indonesië). Het hergebruikte teakhout is dus niet alleen een bijzonder duurzaam materiaal, het toont ook karakter en vertelt een uniek verhaal. In de film Old Wood New Life kun je zien waar de SHELFMATE vandaan komt.

 

Waar komt de naam SHELFMATE vandaan?

De naam is een woordspeling op het Engelse self made en benadrukt het doehetzelf karakter van het concept. Alleen is self hier vervangen door SHELF (schap) en made door MATE, het “maatje” dat je helpt een oplossing te vinden voor die lege muur.


Hoe past SHELFMATE in het d-Bodhi gamma?

SHELFMATE is zonder twijfel geboren uit de kernfilosofie van d-Bodhi. Het innovatieve ontwerp, het gebruik van hergebruikt teakhout en het feit dat alles handgemaakt is, maakt het een typisch d-Bodhi product. Doordat je je eigen compositie kan maken en er je eigen objecten en accessoires op plaatst, wordt het een uniek product. Je kan je composities met ons en de wereld delen op sociale media via #SHELFMATE.

 

Hoe bevestig je de SHELFMATE?

De schappen zijn gemakkelijk op te hangen met twee simpele schroefjes. Je hebt geen geavanceerd gereedschap nodig. Duidelijke instructies en bijgesloten meetinstrumenten maken van het ophangen een leuke doe-het-zelf klus. In het filmpje SHELFMATE The Movie krijg je tips over het ophangen van de SHELFMATE.