UrbanSofa eetkamerstoelen en tafel samenstellen

Ben je op zoek naar de perfecte eettafel of eetkamerstoel, maar is het allemaal net niet wat je voor ogen hebt? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Bij Ten Cate Wonen en Slapen kies je namelijk voor kwaliteit én vrijheid. In onze woonwinkel kun je zelf je UrbanSofa stoelen en tafel samenstellen. In een handomdraai stel jij je ideale eethoek samen!

Neem contact op  Stuur ons een mail Bel ons op 0525 – 65 15 63

UrbanSofa: unieke meubels tegen de beste prijs

Bij UrbanSofa krijg je unieke meubels voor een betaalbare prijs. Bijna elk meubel is geheel naar wens te personaliseren. Je bank, eettafel, eetkamerstoelen en fauteuils kun je volledig afstemmen op elkaar en op de rest van je interieur. Op deze pagina zie je een selectie van de eetkamerfauteuils en tafels ter impressie, maar de mogelijkheden zijn eindeloos! Bezoek onze winkel om alle opties te ontdekken.

UrbanSofa heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom wordt jouw nieuwe, zelf samengestelde meubel met aandacht en precisie gemaakt door echte vakmensen. Het hele productieproces is in beheer van UrbanSofa. Dit geeft ze niet alleen controle over alle processen, maar zorgt er ook voor dat jouw meubels tot wel 50% voordeliger zijn. Je krijgt dus een persoonlijk meubel van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.