Tv-meubel UrbanSofa

Ben jij op zoek naar praktisch en stijlvol tv-meubel? Kijk dan eens naar een UrbanSofa tv-meubel. Zo’n tv-meubel is niet alleen handig, maar het voegt ook sfeer toe aan je interieur. Wil je de tv-meubels van UrbanSofa in het echt bekijken? Ten Cate Wonen en Slapen is aangemerkt als een UrbanSofa Premium Store. Dat betekent dat wij de grootste selectie uit het UrbanSofa assortiment hebben. Onze woonwinkel is dus de perfecte plek om inspiratie op te doen voor jouw woning!

Neem contact op  Stuur ons een mail Bel ons op 0525 – 65 15 63

UrbanSofa tv-meubel in verschillende stijlen

De tv-meubels van UrbanSofa zijn echte eyecatchers. Romantisch of stoer, UrbanSofa heeft voor elke woonstijl een passend tv-meubel. Wist je dat je jouw UrbanSofa tv-meubel kan samenstellen zoals jij wil? Zo kan je het blad van het meubel in vier verschillende kleur laten behandelen. Verder kan je ook zelf een onderstel voor jouw tv-meubel kiezen. Ga je voor een trendy x-poot of een stoer u-frame onder jouw tv-meubel? Je bepaalt het zelf!

Een UrbanSofa tv-meubel in jouw woonstijl? Laat je hieronder inspireren of kom onze collectie eetkamerstoelen bekijken en proberen in onze woonwinkel en laat je verrassen!