UrbanSofa tafel kopen

Ben jij op zoek naar UrbanSofa eetkamertafel die jouw eethoek helemaal compleet maakt? Een UrbanSofa tafel zorgt voor een centrale plek van samen zijn. Zo kun jij uren natafelen met je vrienden of familie. Of het nu gaat om een eettafel of bartafel, UrbanSofa heeft het in haar collectie! Wil je de tafels in het echt bewonderen? Ten Cate Wonen en Slapen is aangemerkt als een UrbanSofa Premium StoreDat betekent dat wij de grootste selectie uit het UrbanSofa assortiment hebben. Kortom, onze woonwinkel is de perfecte plek om inspiratie op te doen voor jouw woning!

Neem contact op  Stuur ons een mail Bel ons op 0525 – 65 15 63

Bruuts: een merk van UrbanSofa

UrbanSofa verkoopt tafels onder het merk Bruuts. De tafels van Bruuts zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Iedereen is uniek, daarom bepaal jij zelf hoe jouw eettafel eruit moet zien. Jij kiest het formaat, het blad, het onderstel en de kleur. Wij zorgen voor de rest.

Elke Bruuts tafel wordt gemaakt met aandacht voor mens en milieu. Zo gebruiken ze alleen eerlijke materialen, zoals staal, steen en hardhout uit duurzaam beheerde bossen. Alle materialen zijn volledig recyclebaar.

UrbanSofa tafel in vele varianten en stijlen

Een tafel is meer dan een plek om aan te zitten of spullen op te zetten. Een tafel is om aan te genieten, te ontspannen en gesprekken te voeren. Vaak is het ook niet het kleinste meubel en dus erg sfeerbepalend. Ga je dan voor stoere boomstamtafel, een gezellige ronde tafel of hoge houten tafel met metalen onderstel? Ook hier biedt de Bruuts collectie van UrbanSofa flexibiliteit. Of je nou samen komt om te eten of voor een goed gesprek, onze interieurstylisten denken graag met jou mee!

Een UrbanSofa tafel in jouw woonstijl? Laat je hieronder inspireren of kom onze collectie tafels bekijken in onze woonwinkel en laat je verrassen!