UrbanSofa winkel

Zoek je een UrbanSofa winkel? Als Premium Store hebben wij de grootste selectie uit het UrbanSofa assortiment in onze woonwinkel staan. Wij staan dan ook aangemerkt als officieel verkooppunt op UrbanSofa. In onze woonwinkel in ‘t Harde vind je de grootste collectie banken, hoekbanken, loungebanken, fauteuils, tafels en stoelen! Kortom onze winkel is de perfecte plek om inspiratie op te doen voor jouw woning. Kom kijken en proefzitten! De meubelzaak van Ten Cate Wonen en Slapen is prachtig gelegen aan de rand van het dorp, met voldoende parkeergelegenheid. Bekijk hier de route.

UrbanSofa bank kopen?

UrbanSofa winkel proefzittenUrbanSofa banken worden rechtstreeks van de fabriek geleverd. Zo wordt je nieuwe bank geheel naar jouw wensen geproduceerd. Uiteraard kan je wel eerst proefzitten en kijken in onze winkel. Zo hebben we hier o.a. hoekbank Cesano staan. Een prachtige bank met een moderne, strakke vormgeving.

De Cesona loungebank is een geweldige aanwinst om te hebben en deze loungebank is helemaal naar jouw wens samen te stellen. De sofa is verkrijgbaar vanaf €995,-. Dit is afhankelijk van de opstelling, stofkeuze en diverse andere opties. Heb je hierover vragen? Onze interieurstylisten denken graag met jou mee. Zodat je zeker weet dat je precies die dingen aanschaft die passen bij jouw woonwensen.

Ga je voor een goede zithouding? Dan is het belangrijk om te letten op de diepte van de zitting, de zithoogte en de hoogte van de rugleuning. Deze bepalen of je makkelijk rechtop kunt zitten of juist wegzakt. Wil je liever een lekkere loungebank waar je op kan liggen? Dan kun je het beste voor een hoekbank of bank met hocker gaan. Uiteraard zit je dan ook nog met de lengte, wat past bij jou en wat past in de ruimte? Onze stylisten kunnen in een interieurplan dit ook voor jou uitwerken. Een interieuradvies aan huis kan je hier vrijblijvend aanvragen: UrbanSofa Interieur advies aan huis.

Op zoek naar een UrbanSofa aanbieding? In onze sfeervolle winkel kan je hiervoor terecht. Met enige regelmaat hebben we UrbanSofa showmodellen te koop. Informeer hierna in onze woonwinkel, of stuur ons een persoonlijk berichtje op Facebook.

UrbanSofa winkel in ‘t Harde

Wanneer je geïnteresseerd bent in een UrbanSofa winkel dan ben je bij Ten Cate Wonen en Slapen aan het juiste adres! Kom langs bij ons aan de Koekoeksweg 8, 8084 GM ’t Harde. Liever eerst telefonisch contact? Bel dan: 0525 – 65 15 63. Ook zijn wij per mail te bereiken: info@tencatewonenenslapen.nl.

De reguliere openingstijden van onze woonwinkel zijn:

  • Maandag 13.30 – 17.00 uur
  • Dinsdag 09.30 – 17.00 uur
  • Woensdag 09.30 – 17.00 uur
  • Donderdag 09.30 – 17.00 uur
  • Vrijdag 09.30 – 17.00 uur
  • Zaterdag 09.30 – 17.00 uur
  • Zondag gesloten