UrbanSofa hoekbanken

Bij woonwinkel Ten Cate Wonen en Slapen hebben we het grootste assortiment aan UrbanSofa hoekbanken van Midden-Nederland. Als UrbanSofa premium store hebben wij heel veel modellen staan die jij kan proberen. Zo weet je zeker dat jij een bank koopt die je mooi vindt én die je lekker vindt zitten.

 

Optimaal ruimte benutten met een UrbanSofa hoekbank

Heb je een groot gezin, krijg je vaak vrienden over de vloer of wil je gewoon een extra ruime zitplaats voor jezelf? Met een UrbanSofa hoekbank benut je de ruimte in je woonkamer optimaal en creëer je extra zitplaatsen. De hoekbank kan je volledig naar je eigen smaak maken, met talloze opstellingen en meer dan 200 meubelstoffen. Speciaal voor jou hebben wij de mooiste stoffen van over de hele wereld samengebracht, van Belgisch linnen tot echt Italiaans leder, van de kleuren Silver tot Stone. Wat je ook wil, jouw ideale hoekbank vind je bij Ten Cate Wonen en Slapen!

 

Zo kies jij de juiste hoekbank

Met een bank van Ten Cate Wonen en Slapen kan je veel kanten op. Hoe kies je de juiste UrbanSofa hoekbank voor jouw interieur? Wij hebben 7 tips voor jou om tot de juiste keuze te komen.