Vinylvloer

Ben je op zoek naar een mooie vinylvloer? Bij Ten Cate Wonen en Slapen hebben we een groot assortiment vloeren, ook vinyl! We hebben vinylvloeren in verschillende kleuren en prints. Je vindt bij ons altijd een vloer die bij jouw woonstijl past.

Neem contact op  Stuur ons een mail Bel ons op 0525 – 65 15 63

De voordelen van een vinylvloer

Wil je een betaalbare vloer die er goed uit ziet? Dan is vinyl misschien wat voor jou! Een vloer van vinyl, ook wel een zeilvloer genoemd, heeft ontzettend veel voordelen. Zo is een vinylvloer weinig onderhoud nodig. Is de vloer vies geworden? Doekje erover en het is weer schoon. Het is dus een ideale vloer als je kleine kinderen of huisdieren hebt die weleens met vieze pootjes door het huis rennen.

Verder zijn vinylvloeren in ontzettend veel prints te krijgen en laten de vloeren warmte door. Zo kun je genieten van een vinylvloer met een stenen tegellook, zonder dat je last hebt van koude voeten als je door het huis loopt. Bovendien werkt vinyl geluiddempend. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

Vinyl voor verschillende woonstijlen

Vinyl is er in allerlei prints en kleuren. Hierdoor past het in elk interieur. Wat dacht je van een vinylvloer met een stoere betonlook? Of vinyl met een houtlook voor een romantische uitstraling? We laten je graag de diversiteit van vinyl zien. Bekijk hieronder vinylvloeren voor 3 verschillende woonstijlen en laat je inspireren!