Welke Bruuts tafel past bij jou?

Heb je ze al gezien, onze Bruuts eettafels? Ze zijn eigenzinnig, vernieuwend en helemaal naar wens samen te stellen. Je hebt keuze uit verschillende tafelbladen, onderstellen, afmetingen en afwerkingen. Mix en match de verschillende onderdelen en creëer jouw droomtafel! Maar welke Bruuts tafel past eigenlijk het beste bij jou?

Neem contact op  Stuur ons een mail Bel ons op 0525 – 65 15 63

 

Voor welke stijl Bruuts eettafel moet je gaan?

De houten tafels van Bruuts zijn door hun verschillende vormen, onderstellen en afwerkingen geschikt voor elk interieur. Maar welke tafel past het beste bij welke woonstijl?

Scandinavische of romantische tafel

Als je houdt van een Scandinavisch of romantisch interieur, passen lichte tafels met ronde vormen daar mooi bij. Ga voor een rond, ovaal of organisch tafelblad en combineer het met ronde poot of kloosterpoot.

Stoere, industriële eettafel

Als je een stoere stijl hebt, kun je heel veel kanten op met je eettafel. Kies bijvoorbeeld voor een boomstamtafel met een dik blad en combineer het met een zwart metalen onderstel. Het warme hout en de stoere stalen poten complimenteren elkaar.

Zwart komt ook goed tot zijn recht in een industrieel interieur. Bruuts heeft verschillende zwarte, houten tafelbladen die jouw huis een stoere touch geven. Vind je een helemaal zwart blad te donker? Kies dan voor een houten blad met een zwarte rand. Een stalen onderstel maakt jouw stoere eettafel helemaal af.

Landelijke eettafel

Hout speelt de hoofdrol in een landelijk interieur. En laat het nou net zo zijn dat alle Bruuts tafels gemaakt zijn van massief hout. Hout straalt warmte uit en dat is precies wat een landelijke woonstijl nodig heeft. Kies voor een rechte tafel met een rustiek blad met noesten voor een robuuste uitstraling. Of ga voor een ronde eettafel om je interieur nog wat zachter te maken. Combineer jouw landelijke Bruuts tafel met een romantische kloosterpoot of andere houten poot.

Welke vorm eettafel past het beste bij jou?

Eettafels zijn er in allerlei vormen en maten. Ontdek welke vorm tafel het beste bij jou past.

Rechthoekige eettafel

Een rechthoekige eettafel komt het vaakst voor. Maar dat je zo’n tafel vaak ziet, betekent niet dat hij gewoontjes of saai is. Zeker niet als je voor een rechte Bruuts tafel kiest! Dat zijn namelijk stuk voor stuk pronkstukken. Een rechthoekige Bruuts eettafel is niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. Je kunt er vaak met veel mensen aan zitten. Daarnaast is deze tafel erg geschikt om te decoreren, omdat je er veel op kwijt kan.

Ronde eettafel

De ronde eettafel krijgt steeds vaker een plekje in de eetkamer. En dat is niet zo gek, want deze tafel maakt van jouw eethoek een gezellige plek. Aan tafel kan iedereen elkaar aankijken. Een ronde Bruuts tafel is dus perfect als je houdt van lang tafelen, borrelen of spelletjes spelen.

Een cirkelvormige eettafel is bovendien erg geschikt voor kleine ruimtes. Het neemt minder ruimte in de een lange tafel en je kunt er makkelijk omheen lopen. Een ronde tafel is ook fijn als je regelmatig kinderen over de vloer hebt. Het tafelblad heeft namelijk geen hoeken waaraan kinderen zich kunnen stoten.

Ovalen eettafel

Een ovalen tafel combineert de lengte van een rechthoekige eettafel met de knusheid van een ronde tafel. Hierdoor zijn er veel zitplaatsen rondom de tafel en kan iedereen elkaar aankijken tijdens het natafelen. Een ovalen Bruuts tafel is dé basis voor gezellige avonden.

Organische eettafel

Hou je van een funky twist in je interieur? Ga dan voor een eettafel met organische vormen, zoals de Bruuts Florencia. Het blad van een organische tafel heeft verschillende rondingen, wat een speels effect geeft. Toch straalt de tafel ook zachtheid uit, omdat de rondingen natuurlijk ogen.

Deze unieke tafel past eigenlijk in elk interieur, maar doet het vooral goed in een romantisch, basic of Scandinavisch interieur. Ook is dit meubel ideaal te combineren in huizen met veel hoeken, omdat de organische vormen de rechte lijnen breken.

Stel jouw eigen Bruuts tafel samen

Een Bruuts tafel stel je helemaal zelf samen. Door vormen, materialen en kleuren te combineren, creëer jij een eettafel die perfect bij jouw interieur past. Je kunt je tafel vast samenstellen in de Bruuts Tafel Configurator. Of kom langs in onze winkel en bestel jouw unieke eettafel direct!

Bekijk de route naar onze winkel