Vacature: Wil jij ook een topstoffeerder worden?

OP ZOEK NAAR WERK?

Twijfel je over je huidige baan, wil je met je handen aan de slag en maak je graag mensen blij? Kom je net van school en wil je een vak leren waar altijd werk in is?
Dan is werken bij Ten Cate Wonen en Slapen als stoffeerder écht iets voor jou!

Word stoffeerder bij Ten Cate Wonen en Slapen!

Wat ga je doen?
Natuurlijk word je niet meteen in het diepe gegooid. Juist omdat je zo’n belangrijke schakel bent in ons bedrijf, gaan we je eerst vakkundig opleiden en leren onze top-stoffeerders jou alles wat je moet weten om binnen de kortste keren zelf de mooiste vloeren te kunnen leggen en raamdecoraties te monteren.

De eerste periode bij ons zal dan ook echt een inwerkperiode zijn waarin je met onze ervaren vakmensen meegaat om alle ins en outs van het stofferen mee te maken.
Iedere ochtend vroeg beginnen we met onze stoffeerders onder het genot van een kop koffie in onze kantine in ’t Harde. Nadat de bus is ingeladen gaan we op pad om mensen blij te maken met hun nieuwe vloer, meubelen of raamdecoratie! Ter plaatse kijk en help je mee met onze stoffeerders, die je alles zullen leren om zelf aan de slag te kunnen gaan.

Tevreden klant? Super! Op naar de volgende, waar weer een heel ander project op je wacht!
Na een afwisselende en leerzame dag waarop je met echt vakwerk mensen heel erg blij hebt gemaakt, vertrek je met een lach op je gezicht richting huis.

Na je inwerkperiode leg jij als stoffeerder zelf de perfecte pvc-vloer, het strakste tapijt en rol je lachend de mooiste vinyl vloeren uit.
Zelfs voor het egaliseren van vloeren of het monteren van de fraaiste raamdecoraties draai jij je hand niet meer om! Jij bent onze stoffeerexpert!

Wie ben jij?

  • Je bent klantgericht en geniet ervan om mensen blij te maken.
  • Je hebt een vlotte babbel en maakt graag een praatje
  • Je hebt de wil om echt vakwerk te leren. Specifieke vooropleidingen of werkervaring vinden we minder belangrijk.
  • Je werkt precies en levert maatwerk af.
  • Je houdt van afwisseling in je werk.

Wat wij jou bieden:

  • Een ontzettend leuk en leerzaam inwerktraject waarin je alle kneepjes van het stofferen leert van ervaren vakmensen.
  • Alle ruimte om naast de praktijktraining ook externe trainingen en cursussen te volgen. Zo word je niet alleen één van de beste stoffeerders van Nederland, maar zo blijf je het ook!
  • Een afwisselende en uitdagende baan waarin je iedere dag mensen blij gaat maken met jouw vakwerk.
  • Een gezellig team binnen ons familiebedrijf
  • Een marktconform salaris.

Over Ten Cate Wonen en Slapen

Ten Cate is al meer dan 50 jaar dé specialist in vloeren, vloerkleden, gordijnen, raamdecoratie en meubelen.
In al die jaren hebben we dankzij onze ervaring al heel veel mensen blij gemaakt met hun nieuwe interieur.
Met onze moderne winkel, een succesvolle webshop, een ongekend breed assortiment en heel betrokken en deskundige medewerkers staan wij iedere dag voor je klaar om jouw woondroom tot werkelijkheid te maken. Niet alleen zijn al onze producten van topkwaliteit, onze vakmensen komen ook graag bij je langs om je nog verder te ontzorgen met het meten, leggen of monteren van je nieuwe vloer of raamdecoratie. Wat je wensen ook zijn: samen maken we er iets moois van!

Solliciteer naar de functie (leerling) stoffeerder (m/v)

Laat hier je gegevens achter, mail je sollicitatiebrief (motivatiebrief) en cv en je krijgt binnen enkele werkdagen een reactie.
Je kunt je brief mailen naar bertran@tencatewonenenslapen.nl of sturen naar Ten Cate Wonen en Slapen, Koekoeksweg8, 8084 GM ’t Harde.
Voor meer info kun je ook bellen naar 0525 651563 en vragen naar Bertran van der Weide.