Woonwinkel Ten Cate Wonen en Slapen

Woonwinkel Ten Cate Wonen en Slapen is al meer dan 50 jaar een begrip in ’t Harde. Onze ruime winkel biedt complete interieurs in diverse stijlen, maar ook sfeervolle accessoires voor de bestaande inrichting. Dit geldt zowel op woon- als op slaapgebied. Denk hierbij niet alleen aan meubels, maar ook de aankleding van ramen en vloeren. Daarbij zijn we premium dealer van UrbanSofa. En vind je de grootste collectie banken, hoekbanken, loungebanken, fauteuils, tafels en stoelen. De woonwinkel is makkelijk bereikbaar vanuit Harderwijk, Nunspeet, Wezep, Elburg, Zwolle en omstreken.

Woonwinkel Ten Cate Wonen en Slapen

Een woonwinkel die dicht bij de mensen staat

Ten Cate Wonen en Slapen is een echt familiebedrijf. Egbert Jan Ten Cate is de zaak in 1969 begonnen vanuit een tweedehands meubelzaak. Sinds 2007 is Bertran van der Weide eigenaar van de woonwinkel en toen is ook “Wonen en Slapen” aan de naam Ten Cate toegevoegd. Door deze lange geschiedenis in het dorp, staan we ook dichtbij de mensen. Onze werknemers komen uit de buurt en vele families komen bij ons over de vloer.

We voelen dan ook een maatschappelijke betrokkenheid. Om die betrokkenheid te tonen, sponsoren we initiatieven waar we ons mee verbonden voelen. Bijvoorbeeld de lokale voetbalvereniging. Onze mensen sporten daar, helpen daar en genieten daar.

 

Een solide basis met raamdecoratie, gordijnen en vloeren

Vloeren leggen Colors at HomeEen goed gevoel geven, door een fijne omgeving te creëren. Kortom het maken van een thuisbasis. Interieur begint met de volgende basis componenten: wanden, licht en vloeren. Onze Colors at Home afdeling springt in op deze componenten. De basis van iedere woonstijl is het kiezen van de juiste vloer en sfeerbepalende gordijnen of binnen zonwering. Zoek je gordijnen of functionele rolgordijnen die zorgen voor de perfecte sfeer? Een prachtige visgraat vloer die een luxe uitstraling geeft?

Onze vakmensen zijn er om je vloer perfect te leggen en je raamdecoratie te plaatsen. Maar de mogelijkheden lijken soms eindeloos. Waar ga je dan voor? Onze interieurstylisten kunnen dit ook digitaal voor je uitwerken. Zo kan je alvast de sfeer proeven tussen verschillende materialen, vormen en kleuren.

Interieuradvies op maat

De mens centraal, ook in het interieur. Wij vinden het belangrijk dat wanneer je thuis komt, je ook daadwerkelijk thuis voelt. Een interieur dat bij jou past. Daarom gaan we stapsgewijs te werk en ontdekken we samen aan welke eisen het nieuwe interieur moet voldoen. Of de stijl nu klassiek of modern is, we werken met een goede basis.

We hebben veel betaalbare kwaliteitsmeubelen die makkelijk te combineren zijn of aan te passen zijn naar wens. Niet iedereen heeft een compleet interieurplan nodig voor de inrichting van het huis. Ook dit is bespreekbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden die onze interieurstylisten aanbieden? Neem dan een kijkje op onze interieuradvies pagina.

Interieur accessoires

Wanneer de basis staat, maken de interieur accessoires het plaatje compleet. Met woonaccessoires kan je snel en gemakkelijk de sfeer verhogen. Denk bijvoorbeeld aan aaibare velvetkussens. Of grote vazen met pluimen en droogbloemen. Wanneer je op zoek bent naar een grotere verandering dan kan je ook denken aan muurdecoratie in de vorm van een wandkleed. Dit is een echte eyecatcher, met een groots effect! We hebben diverse Urban Cotton wandkleden in ons assortiment. Met zo’n print maak je beslist een statement en voeg je karakter toe aan je interieur.

Liever een subtielere aanpak? Woonaccessoires hoeven niet altijd in de vorm van een vaasje of kussen te zijn. Denk ook eens aan de geur wanneer je een kamer binnen stapt. Geuren halen herinneringen naar boven. Kunnen een prettig gevoel geven of juist kalmeren. Als jij een kamer binnen stapt hoe wil jij je dan voelen? Met onze interieurparfums van l’Orangerie maak jij de ervaring in jouw huis compleet! Liever de deur niet uit? Kijk dan in onze woonwinkel webshop: onlinewoonwinkel.nl